Café + blogg

Nu sitter jag på café och uppdaterar min blogg... SAMTIDIGT! Kan man vara mer klyschig? Jag trodde aldrig för ett år sedan när jag startade bloggen att jag skulle hamna i denna situationen. Jag menar... Man är väl en människa med lite självrespekt. Eller?
Trots mina konsitga idéer gällande internetexponering må jag ändå säga detta:
Café är nog det bästa som finns.
Att sitta ner med en Latte (jo, madde jag tycker det är sjukt gott), snacka med vänner om livet, kan det bli bättre? Att ta tid med någon och inte stressa; sitta ner och samtala om det som är viktigt och det man tänker på - sådant som berör.
Borde vi inte chilla mer på caféer? Det är ju äkta människomöten som gör att vi trivs och mår bra. Goda relationer kan vara livets största glädjeämne.

Nybygge äger!

Hallå, alla som är intresserade av arkitektur. Vad gör man en fredag? Jo, man sitter på Flahultskolan (det är ju där hälften av mina tonåringar går i skola - högstadie) och är mäkta imponerad. Här är ju grymt fräscht. Före jul gick eleverna i slitna barracker. Nu, e skolan så gott som klar. Grymt fräscht. Uppehållsrum med nytt biljardbord (kostnad typ 30 000). Med Café. Matsalen har nya möbler, alla skåp är nya. Allt, nästan allt är nytt och sa jag fräscht?.
Här kommer jag få hänga på fredagar, och lira kort/spel och biljard. Najs! Jag menar det luktar ju fortfarande byggdamm. Najs Najs Najs. Alla Flahultselver är sjukt lyckligt lottade.

Sång och musik än en gång

Har varit i Mullsjö i helgen, resultatet:
Skakiga ben.
Ja, jag har spelat musik igen och denna gången tillsammans med min vän Hanna. I pingstkyrkan, söndagförmiddag.
Sjöng en egenskriven lovsång/andlig sång. De texter och tankar som kommer ur en erfarenhet, ur ens eget liv. De texterna är en urladdning att få förmedla. Och när man märker att Gud verkar genom musiken och sången, när texten landar i människorna du sjunger för och blir till deras egen bön, då tackar jag Gud... och skakar i benen.
Tack Hanna för en härlig gudstjänst. Det blev bättre än vi kunde ana.

Bröllop, smörsång och en och annan kärleksfilm

Visst förstår man på rubriken att detta handlar om nyår? Så, var det i alla fall. Årets första helg blev ett riktigt tjejhäng och jag fick återigen förmånen att vara den manliga(?) motvikten mot det i annars övervägande kvinnliga sällskapet. Inte mig emot, det är sjukt trevligt att ta ytterligare ett steg in i kvinnans värld och om möjligt försöka lära sig något om livet i stort, med andra ord:
Choklad, Michael Bublé, Moulin Rouge, Skönheten och odjuret, Temuggar, samt en massa snack om framtida bröllop och alla låtar som då skall spelas, vilka gäster som ska bjudas och hur dyrt/billigt det kommer att bli (ja, jag tror nog att jag var en stor bidragande orsakt till detta ständiga samtalsämne). Alltså en hel helg att bara gotta sig i allt det goda som livet kan erbjuda.
Det enda som egentligen saknades var en stor och varm Chailatte. Det hade varit pricken över.


RSS 2.0