Vad hände??

Ja, vad hände med facebook?
Känner att jag måste skriva något här. Eller strunt samma, dags att uppdatera principlistan igen:
Inte:
Alkohol
Tobak
Piercing
Tatuering
Sex före äktenskapet
Färga håret
Facebook
SmartPhone/Iphone

Hemma bra men hemma bäst

Hallå alla trogna!
Nu har jag kommit hem från Allians årskonferens på Gullbrannagården utanför Halmstad. Och det är alltid skönt att få komma hem. Jag vet inte vad som är så speciellt med denna konferens men det känns alltid som hemma när man är där. Alltså Hemma där och hemma hemma (har inte bestämt mig vilket som är bra och vilket som är bäst än).
Under helgen har jag sett ett tecken som pekar på att jag nog borde satsa på en kyrklig karriär ändå. Alltså Ungdomsförbundet SAU och huvudsamfundet SAM hade konferens ihop i år. Men det som är slående är ändå att alla som jag känner och hälsar på är de som är 40+. Jag menar vilka umgås JAG med på fritiden egentligen? Eller är det så att namnet Wendefors i Allianssammanhang = någon som är barnbarn till Pastor Allan och barn till Pastor Jan-Erik och därför någon man hälsar på och säger "Är inte du en Wendeforsare?"... eller... "Det ser man att du är Wendeforsare". (Förlåt, det stavas Wendefosser)
Till följd av allt detta hälsande så blir det liksom som om man helt plötsligt är en i gänget bland pensionärer och äldre medelålders vuxna. Haha, sen kan jag ju inte låta bli att prata lite och ställa frågor när dom väl kommer och hälsar. Man måste ju vara trevlig!!! =)
(sen kan man ju undra hur det är ställt när man sitter på en seg gudstjänst i 2,5 timmar och tycker det är det bästa man varit med om).

Aja, ett gäng ungdomar hade jag med mig också och till er vill jag säga - Ni är som Taberg... wait for it... ... ... ... ... TOPPEN!

Heads up!!! - varning för känsliga läsare

Jag lyssnade på P3 här om dagen. Och mitt i allt övrigt babbel på denna kanal började tjejerna i etern snacka om en viss företeelse som dom stött på på krogen.
"Är inte du kristen?", tänker du nog nu, och innan jag fortsätter vill jag bara klargöra att jo det är jag, men detta är av intresse p.g.a. ett inlägg jag gjorde här 28 Mars 19:46.
Alltså dessa tjejer hade varit med om att killar på stureplan brukar ta av sig till bar överkropp när de sitter tillsammans i gäng och blir lite fulla. Inte att det är något sexuellt eller så, det blir bara lite extra fest. Ja, hon sa att det riktigt lyser i killarnas ögon när de ser på varandra och helt plötsligt åker skjortan av.
När jag hörde detta kom jag direkt att tänka på några saker:
1. Ett komprep på kaggeholm med bandet Glen (jag var också med), vi var bara grabbar. När vi hade som mest feeling så hände det exakt som hon snackade om på radion. Tröjorna liksom åkte av, replokalen fylldes av en go' manlig svettdoft och allt var så där härligt euforiskt. Musiken, gänget, stämningen allt var liksom på topp.
2. En av mina bekantas "nakenklubb" som går ut på att vuxna män gör vardagliga saker som att åka longboard, spela tv-spel, bada i jacuzzi/badkar ihop och liknande fast nakna. (Alltså jag vill bara klargöra, jag är INTE medlem här, detta är lite väl magstarkt för mig).
3. Anders & Måns teori om att alla är nakna alltid, fast under kläderna. (alla under alla kläder naaaakna).

Någon annan som har erfarenheter av liknande fenomen?
Jag menar min tjejkompis har nog rätt ändå, killar har en konstig relation till nakenhet.

Meltdown

Ja, det kanske inte så allvarligt som det låter. Men visst känns det lite som om man smälter som en glass i sommarvärmen. Eller så kanske rubriken syftar mer på den dator som jag nyss ägde men som inte behagade palla trycket utan helt sonika bestämde sig för att krasha.
Det är visst inte synd om mig jag har bara förstått att det blir mycket tid över om man inte har en dator att slösa den på. Det är ju något positivt.

I övrigt kan nämnas att jag åter haft en galen helg och hunnit med konfirmationsfest, göteborg - öckerö, farmor och farfar, mamma och pappa samt konfirmationsavslutning. Allt på en gång så att säga.

Några andra punkter:
- 3D är överskattat (dock najs)
- Bio är väldigt trevligt (ja, det är bara ungdomsledare som går på måndagar)
- Kubb mot en äkta Gottlänning = förlust
- Facebook ständigt förföriskt lockande

Med andra ord. Livet tuggar på trots värmen (kanske till och med tack vare den... "like").


RSS 2.0