Ett "vanligt" inlägg

Snart åker jag iväg till Vemdalen med mina tonåringar från Taberg och vet ni en sak... Jag är peppad.
Jag ser fram emot vad som ska hända. Tänk om denna skidresan får bli en början eller en nyinspiration till en längre resa hos oss som är med. En resa som utmanar oss att tillsammans ta ett steg till i vår personliga relation till Gud.
Tänk om vi genom det som vi ska vara med om kommer varandra närmare i gemenskap och tillit. Vad kan det i sin tur generera? Ja, det är spännande tankar i vilka det ligger förväntan. Förväntan på framtiden, förväntan på Gud...

Vad har du för förväntan? Har du glömt den? gömt den? Den finns där, en längtan efter mer, vidare, djupare. Resan med Gud går innåt. I vårt inre ropar rösten till honom som har skapat oss. Jag vill nå den rösten, bli till ett med den och instämma i den bön som formas djupt där inne. "Gud jag vill bo hos dig, ha mitt hemma hos dig, sitta i din mjuka soffa med en kopp te och allt är självklart. Inga besvikelser över brustna idéal, bara du och jag".
Frid, det är min längtan.

Hebreerbrevet 4:9-16

Dagens kommentar - Brat!

Ja, så lät det när jag kom med min nya frilla, en skjorta med V-ringad tröja över (nej jag har inte klippt håret bara kammat det bakåt och vaxat lite). Men aldrig att jag hade förväntat mig ett klockrent "Brat" med ett litet skratt när jag träffade min kollega idag. "Stockholmsfrilla" - var en annan kommentar. Ja, ni hör att jag arbetar i motvind här.
Äh! tänkte jag. Än sen, de e ju najs!
Tror jag ska in och köpa mig en ljusblå långrandig skjorta också.
Anledningen är att jag nu har skaffat rätt långt hår och man skulle ju kunna köra på musiker/frikyrko-stilen och dra till med ett hårband, men frankly, det orkar jag inte.

(Ja, men nu låter det lixsom som om jag har spårat ur totalt i livet, och kanske... vem vet? allvarligt jag är samma gamla vanliga kille, tröttnade bara på luggen i facet)

Här är jag om 20 år.

Puma Accelerate V Tricks II


Sitter som en smäck! sittter sitter som en smäck!
Både på foten och rent vissuellt. Så när det är innebandy glöm inte att kolla på bollen också.
Ett lätt distraktionsmoment.

RSS 2.0