Inspelning

Ni kanske undrar vad en liten ensam kille gör efter ett år fullt av aktivitet och mycken arbete. Tar han det lugnt ett tag och filosoferar över livet. Nja, filosoferar gör han nog men lugnt tar han det inte.

Nej, jag befinner mig nu utanför Skärstad (utanför Jönköping för er som känner att ni inte riktigt har koll på småländska småställen, Carl Andersson jag ränar inte med dig i denna kategorin) och spelar in en barnskiva med ös och härligt kristna texter. Skulle ni vara intreserade av ett exemplar när den så småningom är färdigställd så skriv ett hej här eller skicka ett mejl! Eller var frimodiga och gå in på www.sofiemusic.se och beställ ett exemplar direkt från upphovsmakaren Sofie Laurinsson. Just nu finns ingen prisinformation tillgänglig men det rör sig om ca 120kr nånstans eller så plus frakt. Man kan köpa noter också!
Nu tackar jag för mig!

Nu är det slut!

Året på Kaggeholm rasade iväg. Det enda jag kan säga är ett stort tack till alla ni som gjort detta året så speciellt. Tack och tack. Tiden går brukar man säga. Fast Christer Englund sa att tiden kommer till oss. Jag tog fasta på det ordet och la dessutom till en liten twist på den. Med tiden är det nämligen så att den varken kommer eller går.

Tiden ÄR

Den tid som kommer ÄR redan nu i våra tankar och planer. Nuet är vårt existensiella plan och den tid som har gått bär vi alltid med oss i våra minnen. Så är det med Kaggeholm. Jag kommer alltid att minnas läsåret 09-10 som ett av de bästa i mitt liv. När livet blir lite svårare kommer jag plocka fram de goda stunderna med nära vänner och minnas hur de hjälpte mig igenom Kaggeholm. Ni vet att jag älskar er alla!

Från djupet av mitt hjärta önskar jag er Guds välsignelse och allt gott.
Vi ses igen...

RSS 2.0