Planering av dem m.m

Ja, nu är det alltså dags. Årstiden då kärleken flödar och då alla helt plötsligt tycker att de skulle vilja gifta sig. Så ja!
Jag är mitt uppe i planeringen av min väns bröllopsfest, ja toastmaster låter ju inte så dåligt. Men jag föredrar riktig mat framför toasts. Oj, dåligt skämt, ursäkta. Men det jag skulle säga mitt i allt babbel var ju detta:

Till all som känner sig lite ensamma i dessa giftastider kan jag bara säga som i det där barnprogrammet med massa djur... och en mask med en sko och en hatt... och frida flodhäst... och hennes kompisar... Ja, skriv gärna en kommentar vad det heter, programmet alltså....
I vilket fall här kommer det:
"Ta det 'lugnt'!" (som Christer hade sagt).
(borde sluta med detta Christerskämtet, kan ju inte använda det i alla blogginlägg)

Var sak har sin tid.

Edit. Har fått höra att hon visst heter fia flodhäst. Ursäkta mig...

Ledighet är inte alltid som man tänkt

Nu har då äntligen denna alias pastorn fått lite ledighet. Som sagt i förra inlägget var jag på öland och tog det lugnt. Idag har jag träffat mina "gamla" kompisar som Christer hade sagt (ok, ni som inte haft musikhistoria på kaggeholm förstod nog inte det där) och tittat på fotboll ätit mat och spelat munchkin - ett rollspel för alla som inte gillar rollspel.

Har kommit underfund med att jag nog inte kommer komma hem så mycket mer i sommar. Jag åker till böda imorgon och sedan är det bara jobb som gäller ända tills jag börjar jobba.
Det är ändå skönt att få ett avbrott i ledigheten. Jag sitter uppe alldeles för länge på nätterna. Ja, och skriver blogginlägg. Så nu får det snart vara dags för lite rutiner!!! Skärpning!

Sol, bad och gemenskap

Hej alla mina vänner som råkar titta in på denna dåligt uppdaterade blogg.
Ja, jag har försökt leva upp till min image av att inte vara allt för beroende av internetbaserade kommunikationsmedel. Men här kommer en liten uppdatering av det som händer i mitt liv.

Midsommarveckan förflöt på det mest underbara sätt man kan tänka sig. På konferens, med vänner, mycket skoj, musik och framför allt möjlighet att få fjanta sig en hel del. Barnmöte kallas det visst. Att samtidigt som man har otroligt roligt med sina karraktärer "Orvar på dass" och "hip-hop-tanten Berit" få lära barn om den person man älskar mest - Jesus - är en förmån.

Så, då ska jag berätta om den senaste helgen. Jag har tillsammans med det förvånansvärt stora gänget kaggeholmare (Jag, Hanna Eriksson och Linda Näkne) varit på Öland och firat min rumskompis Erik Svanbergs 20-årsdag. Hur gör man detta då? Jo, roadtrip och massa badande och ännu mer glass och jordgubbar. Eftersom tillgången finns är efterfrågan hög liksom trycket. Och Vilket Högtryck sen! Varmt! Soligt! Svettigt! Ja, i stort sett har alla kompononter funnits med för att skapa en oerhörd Ölands-stämning.
Tack Gud för helgen! Och tack Eriks föräldrar för att ni på ett underbart sätt mottagit dessa vilsna själar (i alla fall när det gäller att hitta rätt på öland) och skämt bort oss med er gästfrihet.

RSS 2.0