En helg... Ett gäng

Söndag kväll i Björken. Man är hemma igen efter drygt 30 mil på vägarna. Jodå, vi gav oss iväg i fredags med ett mangrannt sällskap på 11 kaggeholmare och siktet inställt på Norrköping. Målet med resan (om man inte anser att resan är målet) var en spelning på ett café i klasskamraten Saras hemförsamling. Det visade sig bli en mycket lyckad fredagskväll, konserten blev en succé. Men alla dagar har ett slut och efter att ha hållit varandra vakna med meningslösa disskutioner och fåniga skämt ända in på de jättesmå timmarna var det dags att sova.

Ja, sedan var det lördag, med frukost, repetition inför Söndagens gudstjänst, en hemvisit hos vår värdfamilj (Saras underbara föräldrar) och till sist ett ungdomsmöte, vilket avslutades med en konsert med Soulit. Lördagkvällen förflöt likt fredagskvällen om man lägger till "lill-babs" innan skämt. Ex. Vilken artist har softast inställning?
Svar: Chill-babs... Ja ni förstår nog systemet, rim på "lill" var det alltså...

Söndag var gudstjänst som berörde. Vi fixade musiken. Samt en seg resa hem igen. Det kändes som om alla sov utom jag, som körde bilen (jag var ju också trött).

Helgen sammanfattat: Bra musik, dåliga skämt och helt ologiska gåtor men framför allt god gemenskap. Denna resan gjorde vi tillsammans och mer tillsammans blev vi. Det man gör utanför skolan betyder mycket för samhörighetskänslan.

En helg och man känner sig som ett gäng.

Kommentarer
Postat av: Erik Svanberg

Bra helg!

2010-03-18 @ 22:28:22
URL: http://atribecalledsvanberg.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0